28.06.2024. Zagreb

Redovna izborna sjednica Skupštine Hrvatskog streljačkog saveza

U petak 21. lipnja 2024. godine održana je svečanost proglašenja najboljih strijelaca Hrvatske u 2023. godini i Redovna izborna sjednica Skupštine Hrvatskog streljačkog saveza.

Najboljim strijelcima Hrvatske uručeni su prigodni pokloni, dok je Giovanni Cernogoraz dobio i posebnu nagradu za ostvarene izvanredne sportske uspjehe u 2023. godini kada je osvojio naslov svjetskog i europskog prvaka.

Ovom prilikom podijeljeni su Trofeji i Priznanja Hrvatskog streljačkog saveza strijelcima, trenerima i klubovima koji su svojim predanim radom dugi niz godina zadužili naš sport.

Nagrade najboljim strijelcima, te Trofeje i Priznanja HSS-a podijelili su predsjednik HSS-a Hubert Kišpal te uvaženi gosti: izaslanik Predsjednika RH gospodin Tomislav Paškvalin povjerenik za sport, ispred Ministarstva turizma i sporta gospodin Krešimir Šamija ravnatelj uprave za sport, ispred Hrvatskog olimpijskog odbora gospođa Biserka Vrbek direktorica ureda za pravne i i statusne poslove i gospodin Neven Šavora direktor ureda za programe NSS-a. Uzvanici su se prigodnim riječima obratili sportašima i sportskim djelatnicima, a osvajačima kvota i putnicima na Olimpijske igre Paris 2024. poželjeli mirnu ruku i oštro oko.

Za Predsjednika Hrvatskog streljačkog saveza ponovno je izabran Hubert Kišpal.

Sponzor

HEP - Hrvatska elektroprivreda